Video : Tipsbladet
Rygter

Haaland vil have særlig Real Madrid-klausul

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Erling Braut Haaland fra Manchester City til Real Madrid
Note: 
Haaland har stadig over tre år tilbage af sin kontrakt med Manchester City, men nu banker den norske bomber angiveligt på for et skifte til Real Madrid. I hvert fald håber han på at få indført en frikøbsklausul i kontrakten, der gør det muligt for ikke-engelske hold at hente Premier Leagues topscorer for et ukendt beløb. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Ousmane Diomande fra Sporting Lisabon til Arsenal eller Chelsea
Note: 
Nu kan en tidligere FC Midtjylland-spiller være på vej til en af de helt store klubber i Premier League. I hvert fald mener Team Talk, at Arsenal og Chelsea kæmper side om side for at få fingrene i den 20-årige Sporting-midtstopper Ousmane Diomande, der i januar var med til at vinde Africa Cup of Nations med Elfenbenskysten. Også Newcastle og Juventus lurer i kulissen. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Team Talk 

Kevin De Bruyne fra Manchester City til Saudi Pro League
Note: 
Der er gået inflation i at tage til Saudi-Arabien, og snart kan Kevin De Bruyne også tilslutte sig den bølge af europæiske topspillere, der tager til mellemøsten. Flere klubber i Saudi Pro League skulle efter sigende være klar til at betale op mod 100 millioner pund, svarende til 876 milloner kroner for den belgiske verdensstjerne. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Insider

Mason Greenwood fra Manchester United til Borussia Dortmund
Note: 
Mason Greenwood er storspillende for Getafe i den spanske La Liga, hvor han er på udlån fra Manchester United. Det er da heller ikke gået ubemærket hen hos Dortmund, der angiveligt holder øje med Manchester United-spilleren. Tyskerne skulle være klar til at leje den 22-årige englænder med en dertilhørende købsoption.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Ekrem Konur (journalist, ESPN) 

Dominick Solanke fra Bournemouth til West Ham
Note: 
Han banker mål ind på samlebånd for Bournemouth, og det er selvfølgelig ikke gået David Moyes' næse forbi, der angiveligt skulle have fortalt sin familie om muligheden for at købe Bournemouth-bomberen til sommer. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Transfers