Rygter Ole Hoffskov

Rygtebørsen: Stjernespiller vil væk fra storklub

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk er klar med de seneste rygter fra den internationale fodboldverden.

Af Ole Hoffskov

Aaron Ramsey fra Juventus til Newcastle eller Everton
Note:
Den tidligere Arsenal-spiller kan være på vej tilbage til Premier League efter en svær tid i Juventus. Det forlyder, at han sammen med sin agent kigger på muligheden for at få ophævet sin kontrakt med den italienske klub.
Kilde: Goal.com
Sandsynlighed: Middel

Dani Alves til FC Barcelona
Note:
Den er god nok. Det er den tidligere FC Barcelona-spiller Dani Alves, der sættes i forbindelse med et comeback til den catalanske storklub. Den 38-årige højreback står i skrivende stund uden nogen klub, og det forlyder altså, at Xavi overvejer at lave en aftale med brasilianeren.
Kilde: UOL Esporte
Sandsynlighed: Middel

Riyad Mahrez fra Manchester City til Paris Saint-Germain eller Real Madrid
Note: 
Den 30-årige kantspiller er eftersigende træt af ikke at være en fast del af startelleveren, og derfor forlyder det, at han allerede kan være på vej væk fra de engelske mestre i vinterens transfervindue.
Kilde: Foot Mercato
Sandsynlighed: Middel

Tyler Adams fra RB Leipzig til Arsenal
Note:
 The Gunners har angiveligt kig på den amerikanske midtbanespiller, som eftersigende har en frikøbsklausul på 300 millioner kroner.
Kilde: Sport Bild
Sandsynlighed: Under middel

Jens Stryger-Larsens kontraktforhandlinger med Udinese er gået i stå
Note: Den danske landsholdsspillers kontraktforhandlinger med Udinese er angiveligt gået i stå, hvilket også skulle være årsagen til, at danskeren måtte se med fra tribunen, da Udinese i weekenden mødte Sassuolo i Serie A. Ifølge italienske medier var beslutningen om at vrage Stryger et direkte signal fra klubben om, at han nu må tage sig sammen og beslutte sig for, om han vil fortsætte i klubben. De italienske medier spekulerer i, om den 30-årige back kan have øjnene rettet på et skifte væk fra Udinese, og at han derfor tøver med at underskrive en ny kontrakt.
Kilde: II Gazzettino
Sandsynlighed: Middel

Brendan Rodgers fra Leicester City til Manchester United
Note
: Den tidligere Liverpool-boss er favorit til at tage over efter Ole Gunnar Solskjær, hvis Manchester United vælger at fyre den pressede nordmand.
Kilde: Eurosport
Sandsynlighed: Middel

Niklas Süle fra Bayern München til Newcastle United
Note
: Man kan godt forvente, at nyrige Newcastle bruger mange penge i det kommende transfervindue for at sikre overlevelse i Premier League. Et varmt emne er Bayern München-stopperen Niklas Süle. The Magpies er i dialog med forsvarsspillerens repræsentanter.
Kilde: Newcastle World
Sandsynlighed: Middel

Paul Pogba har spillet sin sidste Manchester United-kamp
Note
: Vedvarende rygter fortæller, at Paul Pogba ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med Manchester United, og han kan derfor have spillet sin sidste kamp for De Røde Djævle. Franskmanden er ude med en skade frem til januar, hvor Manchester United har mulighed for at sælge ham. Sker det ikke, skal klubben være klar til at fryse Pogba ud resten af sæsonen og kun satse på de spillere med en fremtid i klubben.
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Under middel

Duje Caleta-Car fra Marseille til West Ham
Note
: Den kroatiske landsholdsspiller kan være på vej til England, hvor både Newcastle United og West Ham har ham på blokken. Marseille-spilleren var i januar meget tæt på at skifte til Liverpool.
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Middel

Denis Zakaria fra Borussia Mönchengladbach til Juventus
Note
: Den 24-årige midtbanespiller har kontraktudløb i Gladbach efter denne sæson, og det vil sige, at han frit kan forhandle med andre klubber fra januar. Nu meldes Juventus interesseret i Zakaria, der tidligere har været sat i forbindelse med Manchester City, Arsenal, Tottenham, FC Barcelona og AS Roma.
Kilde: Tuttosport
Sandsynlighed: Middel