• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Rygtebørsen: Han skal afløse De Jong i Barcelona

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af Lars Gram-Hanssen

Nicoló Zaniolo fra AS Roma til Juventus
Note: Juventus har indledt forhandlingerne med Roma om Nicoló Zaniolo. Han koster angiveligt i omegnen af 375 millioner kroner.
Kilde: Goal
Sandsynlighed: Under middel

Milan Skriniar fra Inter til Chelsea
Note: Chelsea er nu gået ind i kampen om Milan Skriniar. London-klubben skal finde erstatninger for Antonio Rüdiger og Andreas Christensen og vil forsøge at stjæle Skriniar for næsen af PSG.
Kilde: Gianluca Di Marzio
Sandsynlighed: Middel

Cheick Doucouré fra RC Lens til Crystal Palace
Note: Crystal Palace er meget tæt på at lave en aftale med den 22-årige midtbanespiller Cheick Doucouré. Premier League-klubben betaler efter sigende 156 millioner kroner plus bonusser.
Kilde: RMC Sport
Sandsynlighed: Over middel

Carlos Soler fra Valencia til FC Barcelona
Note: En aftale med Valencia og Carlos Soler er på plads. FC Barcelona skal betale cirka 150 millioner kroner, og spanieren skifter nu til den catalanske klub, hvis Frenkie De Jong ender med at rykke til Manchester United.
Kilde: AS
Sandsynlighed: Over middel

Neymar fra Paris Saint-Germain til Chelsea, Manchester United eller Newcastle
Note: Verdenshistoriens dyreste spiller er tilsyneladende kommet i overskud i Paris, hvor man nu er klar til at sige farvel til den brasilianske stjerne, der siges at være fornærmet over en nylig udtalelse fra klubpræsidenten. På grund af brasilianerens løn forventes Premier League at være den mest realistiske destination.
Kilde: Marca
Sandsynlighed: Under middel 

Matthijs de Ligt fra Juventus til Chelsea
Note: Chelsea vil have den tidligere Ajax-kaptajn, og Juventus har sagt god for, at Timo Werner kan blive inkluderet i en eventuel handel. Italienerne vil dog have en stor pose penge oveni, og på dette punkt står de to klubber i øjeblikket et godt stykke fra hinanden.
Kilde: Daniele Longo/Calciomercato
Sandsynlighed: Middel

Mohamed Salah forlader Liverpool næste år
Note: Liverpool har denne sommer sagt farvel til Sadio Mané, og næste år takker Mohamed Salah så formentligt af, forlyder det nu. Egypteren har kontraktudløb, og parterne ser ikke ud til at kunne blive enige om en ny kontrakt. 
Kilde: Daily Mirror
Sandsynlighed: Middel

Christian Eriksens beslutning er tæt på
Note: Eriksens beslutning om fremtiden har trukket ud, men danskeren siges nu at være tæt på at tage en beslutning. Det er et spørgsmål om dage eller endda timer, før Eriksen tager en endelig beslutning, lyder det. Mange klubber har henvendt sig, men Brentford har stadig ikke opgivet.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Middel

Arnaut Danjuma fra Villarreal til West Ham
Note: Den hollandske landsholdsspiller, der tidligere har været rygtet til Liverpool, står nu til at skifte La Liga ud med Premier League
Kilde: The Guardian
Sandsynlighed: Over middel

Anders Dreyer fra Rubin Kazan til Galatasaray
Note: Tre tyrkiske topklubber lurer på Anders Dreyer ifølge BT. Tidligere har det været fremme, at Fenerbache skulle være ude efter ham, og nu er der nye forlydener fra Tyrkiet om, at Galatasaray også er med i kapløbet. Deres interesse skulle endda have udmyntet sig i et bud, der dog var langt under Rubin Kazans ønskede pris. Rubin Kazan skulle således have kontaktet Galatasaray i et forsøg på at sælge ham, men tyrkernes bud på lidt over 11 millioner kroner var alt for langt fra Kazans pris på 37 millioner kroner.
Kilde: Fotospor
Sandsynlighed: Under middel

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.