• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Rygter: Opgiver ikke jagten på Superliga-spiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vi er klar med fredagens første omgang transferrygter.

Af Lars Gram-Hanssen

Lovro Majer fra Rennes til Arsenal
Note: Det er ikke kun Jesper Lindstrøm, der er varm på Arsenals transferradar. Det er kroatiske Lovro Majer, der scorede sejrsmålet mod Danmark torsdag aften, også. Udover Arsenal skulle Real Madrid og FC Barcelona også holde øje med ham.
Kilde: Fichajes
Sandsynlighed: Under middel

Naby Keita forlænger med Liverpool
Note: Midtbanespilleren har været rygtet væk fra Liverpool, men nu lyder den seneste melding på, at Naby Keita og Liverpool skulle være klar til at forlænge samarbejdet.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Middel

Jacob Steen Christensen fra FC Nordsjælland til Panathinaikos
Note: Midtbanespilleren fra FC Nordsjælland var et varmt navn i Panathinaikos kort ført lukketid i det græske transfervindue. Panathinaikos var klar med mange penge, men FC Nordsjælland ville ikke af med Jacob Steen Christensen, da han er et vitalt aktiv for Flemming Pedersen. Men det har ikke afskrækket Panathinaikos, der angiveligt fortsat er meget opsatte på at hente midtbanespilleren.
Kilde: newspao.gr
Sandsynlighed: Middel

Mauricio Pochettino til Juventus
Note: Den tidligere PSG- og Tottenham-træner er i denne uge blevet sat i forbindelse med kriseramte Nice, hvor Kasper Schmeichel måske snart skal ny chef. Pochettino er dog ikke interesseret i at fortsætte i Ligue 1, forlyder det nu. Argentineren ønsker således at fortsætte trænerkarrieren i enten Premier League, La Liga eller Serie A. Juventus beskrives som en interessant mulighed for Pochettino, der tidligere har talt varmt om sin forbindelse til Piemonte-regionen, hvor Juventus hører til. Torino-klubbens nuværende cheftræner, Massimiliano Allegri, er i øjeblikket under hårdt pres efter flere skuffende resultater. 
Kilde: Evening Standard
Sandsynlighed: Under middel

Leicester vil give Brendan Rodgers mere tid
Note: Leicester ligger på sidstepladsen i Premier League efter en skrækkelig indledning på sæsonen. Klubben er dog parat til at give den tidligere Liverpool-boss mere tid, forlyder det. Meget afhænger dog angiveligt også af fansenes modtagelse af Rodgers i Leicesters næste hjemmekamp.
Kilde: The Athletic
Sandsynlighed: Over middel

Barcelona kan ophæve Gerard Piqués kontrakt
Note: Den 35-årige Piqué har en kontrakt frem til 2024, men Barcelona kan ophæve aftalen allerede i 2023, hvis klublegenden i denne sæson spiller mindre end 35 procent af kampene.
Kilde: Mundo Deportivo
Sandsynlighed: Middel

Christian Pulisic fra Chelsea til Juventus
Note: Pulisic har længe været rygtet væk fra Chelsea, hvor der er hård kamp om spilletiden, og i Juventus er man angiveligt meget interesseret i den amerikanske kantspiller. 
Kilde: Tuttosport
Sandsynlighed: Middel

Adama Traoré fra Wolverhampton til Juventus
Note: Den lynhurtige spanier, der i sidste sæson var udlejet til Barcelona, siges nu at være et emne i Juventus. 
Kilde: ESPN
Sandsynlighed: Middel