• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Tipsbladet.dk

Rygtebørsen: Tager kontakt til Pep Biel

Foto: Getty Images

Tipsbladet er klar med torsdagens rygtebørs.

Af Tipsbladet.dk

Mason Mount fra Chelsea til Manchester United
Note: Det trækker op til et skifte for Mason Mount, der angiveligt er blevet enig med Manchester United om de personlige betingelser i en kommende aftale. Manchester United og Chelsea mangler dog at give håndslag på en transfersum, som man lige nu arbejder på. Alt imens følger Arsenal og Liverpool med på sidelinjen.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Telegraph

Manchester United ophæver med Harry Maguire
Note: Manchester Uniteds tålmodighed med Harry Maguire er angiveligt sluppet op. Den engelske stopper har trods sit store prisskilt aldrig rigtig formået at overbevise klubben om sit talent. Derfor er Manchester United nu villige til at give ham 86 millioner kroner for at ophæve kontrakten denne sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Newcastle tilbyder lønforhøjelse til stjerne
Note: Bruno Guimaraes har været en af Newcastles helt store stjerner i denne sæson, hvilket har fået nogle af Europas allerstørste klubber til at slikke sig om munden. Newcastle gør dog alt, hvad de kan for at beholde deres brasilianske stjerne, og derfor har de tilbudt ham en ny kontrakt, hvor han kan se frem til på den gode side af 1,7 millioner kroner om ugen. Liverpool, Real Madrid og Barcelona lurer alle på midtbanespilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Pep Biel fra Olympiakos til Mallorca
Note: Selvom Pep Biel har haft en rigtig god sæson i Olympiakos, så bliver der spekuleret i et sommerskifte blot et år efter hans afsked med FC København. Besiktas vil angiveligt forsøge at købe ham til sommer, og nu forlyder det, at Mallorca har taget kontakt til offensivspilleren i et forsøg på at købe ham. Det bliver dog ikke en let mission, da spanieren angiveligt har rigtig mange bejlere.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Juan Carlos Taura

Teemu Pukki til Minnesota United
Note: Den tidligere Brøndby-angriber siger farvel til Norwich City efter denne sæson, og derfor er Teemu Pukki på jagt efter sit næste fodboldeventyr. Der er allerede blevet spekuleret i et skifte til tyrkiske Samsunspor, men nu er der også forlydener om amerikansk interesse. MLS-klubben Minnesota United er på jagt efter en bevist målscorer, og her vil de forsøge at hente Pukki.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: TwinCities.com