Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Barcelona får Gündogan-konkurrence

Tipsbladet er klar med tirsdagens saftigste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Herbie James fra Manchester City til Tottenham
Note
: Det 16-årige stortalent Herbie James lader til at have besluttet sig for at skifte væk fra City til Tottenham på en tre-årig aftale.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: football.london

Hector Bellerin fra Sporting CP til Betis
Note:
Sporting-backen ser ud til at være godt i gang med forhandlingerne med Betis, som han kan skifte til på en fri transfer til sommer.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano

Ilkay Gündogan fra Manchester City til Barcelona eller én anden klub
Note
: City-midtbanespilleren tager sig godt tid om at beslutte sig for fremtiden, og det lader til, at en anden endnu ukendt klub kæmper med Barcelona om ham, når kontrakten udløber til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fabrizio Romano

Joe Scally fra Gladbach til Fulham
Note:
Fulham er angiveligt ude efter den amerikanske landsholdsspiller Scally i det kommende sommer-vindue.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tom Bogert

Konrad Laimer fra Leipzig til Bayern
Note:
Selvom der er kommet ny cheftræner til i Bayern, så bliver det slået fast, at der ikke er ændret i planerne om at hente Laimer til klubben til sommer.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano

Gavi fra FC Barcelona til Bayern München
Note: Bayern München følger stjerneskuddets uklare situation i Barcelona. På grund af den spanske klubs usikre økonomi, kan Gavi blive tilgængelig på en fri transfer til sommer, da de ikke vil kunne registrere ham. Der skulle dog ikke være nogle konkrete samtaler mellem Gavi og Bayern München lige nu.
Kilde: Florian Plettenberg - Twitter
Sandsynlighed: Under middel.

Jude Bellingham fra Borussia Dortmund til Real Madrid
Note: Real Madrid har længe været et af de bedste bud på Bellinghams næste destination, men det er så sandelig skudt til hjørne nu. Ifølge Marca har Real Madrid nemlig trukket sig fra kapløbet om Bellingham, da de ikke er interesseret i at bruge særlig mange penge denne sommer.
Kilde: Marca
Sandsynlighed: Under middel.

Lucas Paqueta fra West Ham til Arsenal
Note: West Ham kan miste flere store profiler efter denne sæson, hvis det værste skulle ske, at man rykker ned. Det er der en reel risiko for, så derfor er rygterne også brandvarme. Arsenal skulle have kig på brasilianske Paqueta for at gøre truppen bedre rustet til at spille Champions League til næste sæson.
Kilde: Fichajes
Sandsynlighed: Under middel.

Kalvin Phillips fra Manchester City til Leeds
Note: Manchester City brugte mange penge på at købe Kalvin Phillips sidste sommer fra Leeds, men det har på ingen måde været nogen succes. Phillips har stort set ikke fået noget spilletid, og Leeds skulle være varme på at købe ham tilbage. Phillips selv har dog ikke kastet håndklædet i ringen, og han vil angiveligt blive i storklubben og kæmpe for sin plads.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Under middel.