• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Drama: Saboterer Ramos Madrids Mbappé-jagt?

Foto: Getty Images

Real Madrid-spillerne bør ikke lade sig snyde af klubbens ønske om, at de skal acceptere en lønnedgang. Sådan lyder det angiveligt fra Sergio Ramos, der efter sigende har informeret sine snart tidligere holdkammerater om, at de sparede lønudgifter alligevel vil blive brugt på et indkøb af Paris Saint-Germains Kylian Mbappé.

Af clbold.dk

Sergio Ramos står til at forlade Real Madrid om få uger, og kaptajnen har tilsyneladende tænkt sig at smække med døren.

Ifølge Onda Cero-programmet El Transistor har Sergio Ramos således sat sig for at sabotere madrilenernes bestræbelser på at hente Kylian Mbappé.

- Real Madrid har for længe siden besluttet, at Sergio Ramos ikke fortsætter. En spiller har informeret klubben om, at Ramos har ringet rundt til dem og sagt, at de ikke skal acceptere beskæringer i deres løn, fordi klubben alligevel vil bruge de penge på at hente Mbappé, lyder det således på Twitter fra El Transistor. 

Har afvist klubbens tilbud
Årsagen til, at Sergio Ramos ikke fortsætter i Real Madrid, er da også økonomisk. Kaptajnen nægter således at acceptere klubbens tilbud om en forlængelse, der inkluderer en lønnedgang på 10 procent. 

Og nu har Sergio Ramos altså angiveligt valgt at advare sine holdkammerater om, at Real Madrid-ledelsen bare vil bruge de potentielt sparede lønudgifter på et indkøb af Kylian Mbappé. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020