Video : Tipsbladet
Rygter

Snuppede ham for næsen af FC København

FC København har angiveligt været interesseret i ghanesisk højreback.

FC København har angiveligt været på jagt efter en ny højre back.

Og her havde de ifølge agenten Florian Vulturar et godt øje til den ghanesiske højre back Nana Antwi, der endte med at skifte til rumænske FCSB i januar.

I et interview med det rumænske medie Orange Sport fortæller han om, hvorfor 23-årige Nana Antwi valgte FCSB foran FC København og ungarske Ferencvaros.

- Efter kampen mod Farul (i Conference League, red.) talte jeg med ham og begyndte at undersøge FCSB. Han kendte en masse til holdet, og jeg tror, at det påvirkede hans beslutning. Når man tager hans kendskab til klubben i betragtning, så tror jeg, at det var med til at overbevise ham, siger spillerens agent Florian Vulturar til Orange Sport.

FC København råder over Elias Jelert på højre back, mens Peter Ankersen har kontraktudløb til sommer, så det er da ikke helt utænkeligt, at FC København har luret i kulissen på at forstærke positionen.

Det skete som bekendt ikke, og nu spiller Nana Antwi altså hos det rumænske storhold FCSB. Højrebacken har dog fået en skidt start, da han i sin blot anden kamp for klubben blev tildelt et direkte rødt kort.

I sin tidligere klub FC Urartu var han en stor profil gennem flere sæsoner som fast mand på klubbens højre back. I 2023 var han med til at vinde både mesterskabet og pokaltitlen i Armenien med FC Urartu.