Video : Tipsbladet
Rygter

Søndagens rygtebørs: Inter vil have Alexis Sanchez permanent

Tipsbladet.dk har samlet dagens bedste transferrygter fra fodboldverden lige her.

Callum Wilson fra Bournemouth til Tottenham
Note
: Bournemouth er rykket ned, og de kan miste en af deres bedste spillere i form af Callum Wilson. Tottenham skulle være ude efter ham og være klar med et bud på knap 83 millioner kroner. 
Kilde: Sun
Sandsynlighed: Middel

Gabriel Magalhaes fra Lille til Manchester United
Note
: Manchester United kan hente en ny forsvarsmakker til Harry Maguire i Gabriel Magalhaes. Tidligere har han også været rygtet til Liverpool, men Ole Gunnar Solskjær og co. skulle være klar til at overhale indenom. 
Kilde: Sunday Express
Sandsynlighed: Middel

Alexis Sanchez fra Manchester United til Inter
Note
: Alexis Sanchez har fundet formen i Inter på det seneste, og den italienske klub vil nu sikre ham på en permanent aftale fra Manchester United.
Kilde: Sky Sport Italia
Sandsynlighed: Middel 

Jan Oblak fra Atletico Madrid til Manchester United
Note:
En af verdens bedste målmænd i David De Gea har i perioder leveret svingende præstationer for Manchester United. Noget kunne tyde på, at han har brug for hård konkurrence - eller skal skippes videre. I hvert fald er United interesseret i Atleticos tjekkiske målmand Jan Oblak.
Kilde: Sun
Sandsynlighed: Under middel

Samuel Umtiti fra FC Barcelona til Arsenal, West Ham eller Everton
Note:
Der er Premier League interesse for den franske landsholdsspiller, der endnu ikke har slået sit navn fast i den catalanske storklub. Rygterne vil dog, at det højest kan blive på en lejeaftale, at Umtiti får lov at forlade Barcelona for en stund.
Kilde: Mundo Deportivo
Sandsynlighed: Over middel

Læs også:Schmeichel før United-brag: Den slags kampe, man spiller for

Luca Kilian fra Paderborn til Brighton
Note:
Brighton er allerede sikre på at spille Premier League næste sæson, og i den forbindelse er de ved at afsøge markedet for nye tilføjelser. En af dem skulle være Luca Kilian, der foruden Paderborn også tørner ud for det tyske U21-landshold. En prislap på 3 millioner pund (25 millioner danske kroner) bør heller ikke afskrække dem.
Kilde: Mail
Sandsynlighed: Over middel

Daniel Sturridge til Benevento
Note: Den tidligere Liverpool- og Chelsea-angriber har haft noget af en deroute, siden han var fast mand hos de nykårede Premier League-mestrer. Senest er han blevet løst fra sin kontrakt med den tyrkiske klub Trabzonspor, fordi han fik karantæne for matchfixing. Nu skulle der dog være bud efter ham fra Serie B og Benevento
Kilde: Mail
Sandsynlighed: Under middel

Læs også:Datoer bekræftet: Her starter den nye Premier League-sæson

Harvey Barnes fra Leicester til Liverpool
Note:
Jürgen Klopp er ved at gøre klar til en handel, der måske vil overraske mange. Den 22-årige Barnes har haft en flot første sæson, og den tyske træner skulle eftersigende være imponeret over englænderens energi.
Kilde: Mirror
Sandsynlighed: Middel

Læs også:Dansker bad om Beckhams trøje: Han flækkede mig fuldstændig bagefter

Læs også:Jude Bellingham om transferrygter: Bare glad for, at det er overstået

Læs også:Schmeichel forsvarer udskældt United-keeper