Rygter Lars Gram-Hanssen

Stjerne truer med at forlade PSG efter utroskab

Foto: Getty Images

Mauro Icardis hustru truer angiveligt med skilsmisse, hvilket har fået den argentinske stjerne til at true med at forlade Paris Saint-Germain.

Af Lars Gram-Hanssen

Mauro Icardi har i de seneste dage været en af hovedpersonerne i en sæbeopera, som man i Paris Saint-Germain utvivlsomt gerne ville have været foruden. 

Den argentinske stjerneangriber er således kommet i store problemer i sit ægteskab, hvor hans hustru, Wanda Nara, angiveligt insisterer på at blive skilt. 'Du har ødelagt endnu en familie på grund af en luder,' lød det således i weekenden på Instagram fra Wanda Nara, der mandag delte et billede af sin hånd, hvor hun havde fjernet sin vielsesring. Wanda Nara har angiveligt taget Icardi i utroskab.

Mauro Icardi fik søndag lov til at misse træningen i Paris Saint-Germain, så argentineren kunne flyve tilbage til Milano i et forsøg på at redde kastanjerne ud af ilden, hvilket han dog tilsyneladende ikke har haft held med. Og ifølge det franske medie RMC Sport kan det nu ende med at få markante konsekvenser for Paris Saint-Germain.

Forsøger sig med afpresning
RMC Sport citerer således det argentinske tv-program Los Ángeles de la Mañana for, at Mauro Icardi nu angiveligt har truet med at forlade Paris Saint-Germain, hvis hans hustru nægter at tage ham tilbage.

- En form for emotionel og økonomisk afpresning. For Wanda Nara er også Icardis agent, og hun har styret sin mands karriere. En ophævelse af kontrakten (der løber til 2024) vil blive en meget dyr affære, idet angriberen tjener 12 millioner euro (89 millioner kroner, red.) om året. Det vil utvivlsomt komme til at ramem Wanda Nara, som var med til at underskrive kontrakten, lyder det således fra RMC Sport.

Usikker Pochettino
Mauricio Pochettino kommenterede mandag Icardis kaotiske situation, forud for tirsdagens Champions League-opgør mod RB Leipzig.

- Hvad angår Mauro Icardi og hans personlige problemer, så kunne han ikke deltage i træningen i dag, men han er tilbage i morgen (tirsdag, red.). Vi må se i aften (mandag aften, red.), hvad situationen er, og om han kan spille eller ej.

Neymar er skadet, og dermed vil der formentligt være lagt op til en startplads for Mauro Icardi i aften, hvis ellers argentineren ønsker at spille.