Rygter Lars Gram-Hanssen

To stjerner kan få Barcelona til at sælge De Jong

Foto: Getty Images

Ifølge avisen Mundo Deportivo er der to spillere på markedet, som Barcelona er klar til at opgive Frenkie de Jong for.

Af Lars Gram-Hanssen

Frenkie de Jong kan forlade Barcelona denne sommer, men der er kun to spillere på markedet, der kan få Barcelona til at opgive den hollandske midtbanestjerne. 

Sådan lyder det nu fra den spanske avis Mundo Deportivo, der skriver, at Barcelona allerede har modtaget bud på den 25-årige Frenkie de Jong. 

Ifølge avisen vil Barcelona således kun skille sig af med Frenkie de Jong, hvis man med et salg af hollænderen kan sikre sig enten Robert Lewandowski eller Bernardo Silva. 

Frenkie de Jong har ikke selv et ønske om at skifte klub, men ifølge Mundo Deportivo kan hollænderen alligevel blive solgt, da han er den spiller i Barcelona-truppen, der har den højeste markedsværdi. Den catalanske klub er i økonomiske problemer, hvorfor et salg af den løntunge Frenkie de Jong kan være nødvendigt, hvis man skal have råd til nye spillere. 

Og det er ikke tilfældigt, at det er lige Bernardo Silva og Robert Lewandowski, som Mundo Deportivo nævner. Således forlyder det, at både Manchester City og Bayern München er interesserede i Frenkie de Jong, hvorfor Barcelona angiveligt er åbne for at inkludere hollænderen i en handel, der kan sende Silva eller Lewandowski til Camp Nou.