Foto: IMAGO
Rygter

Storklubber holder øje med dansk profil

Tipsbladet er klar med tirsdagens rygtebørs.

Kylian Mbappé til Real Madrid på fri transfer
Note: Til sommer kan Kylian Mbappé skifte kvit og frit, og hans destination har længe lignet Real Madrid. Nu er der dog angiveligt gået en smule hårdknude i forhandlingerne, da Real Madrids seneste kontrakttilbud er en del lavere, end et de tidligere har sendt afsted. Det er dog næppe noget, der får franskmanden til at mangle vådt eller tørt, men det vækker alligevel bekymringer i Mbappé-lejren. Meget peger dog fortsat i retning af, at Real Madrid er storfavoritter til at erhverve sig Kylian Mbappé på en fri transfer.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Athletic.

Lautaro Martinez fra Inter til Manchester United
Note: Erik Ten Hag har angiveligt fortalt, at han ønsker at polstre angrebet med Inter-stjernen Lautaro Martinez. Herfra og til en handel sker er der dog formentlig ganske langt, da det ikke bliver nogen billig omgang, og Inter helt sikkert ikke ønsker at slippe ham.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fichajes

Maurits Kjærgaard i klubskifte
Note: Midtbanespilleren er i gang med sit endelige gennembrud i RB Salzburg, og det har igen vækket interessen fra Serie A. Flere italienske medier skriver, at Juventus og Napoli følger hans situation. Det samme gør søsterklubben RB Leipzig. Det er ikke første gang, at Maurits Kjærgaard bliver nævnt i samme sætning som italienske klubber, men han har fortsat to år tilbage af sin kontrakt med RB Salzburg, så man er ikke presset til at finden en afklaring. Danskeren står listet til knap 100 millioner kroner på Transfermarkt, og den pris er kun på vej op, så måske bliver det til endnu en dansk kæmpetransfer i en nær fremtid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Nicolo Schira og Calciomercato

Matthijs De Ligt fra Bayern München til Manchester United eller Arsenal
Note: Den hollandske stjernestopper er angiveligt utilfreds med sin rolle i Bayern München, og derfor kan et sommerskifte blive en mulighed. Manchester United er eftersigende forrest i kampen om hans underskrift, men de får konkurrence fra Arsenal.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun og Football Transfers