To Superliga-klubber interesseret i svensk stopper
Foto: Getty Images
Rygter

To Superliga-klubber interesseret i svensk stopper

Det vrimler med interesse for svensk midtstopper.

Med kun fem spillerunder tilbage af sæsonen kæmper Dalkurd en hård kamp for at sikre sig oprykning til Superettan, som er den næstbedste svenske række.

Skal de lykkes med at rykke tilbage til den række, som de sidste år rykkede ud af, kræver det, at midtstopper Tim Hartzell spiller op til sit højeste niveau. Han har hele sæsonen været bundsolid, hvilket større adresser har fået øjnene op for.

Svenske FotbollDirekt skriver, at OB skulle være interesseret. Fodbolddirektør, Björn Wesström har angiveligt startet dialogen med forsvarsspillerens agent Martin Dahlin. Samme medie tilføjer, at Lyngby BK også skulle holde sig fremme i kampen om Tim Hartzell.

Tipsbladet har forsøgt at få en kommentar fra både OB og Lyngby BK, men indtil videre har de ikke returneret vores henvendelser.

Tim Hartzell er 21 år gammel og skiftede i februar til Dalkurd fra Sandvikens IF. Han rager næsten to meter op i luften og har spillet fuld tid i samtlige kampe denne sæson for Dalkurd.

Både OB og Lyngby BK gik i sommer gennem noget af en transformation i de bagerste geledder. OB sagde farvel til Jeppe Tverskov og Jørgen Skjelvik, mens man hentede Sauli Väisänen og senere Filip Helander til.

Lyngby BK sagde farvel til deres forsvarsprofil Lucas Hey, mens Kristian Riis forlod ved sommerens kontraktudløb. Marc Muniesa og Magnus Jensen kom den anden vej, så begge klubber er egentlig godt besat defensivt.

Andreas Bjelland og Brian Hamalainen har dog kontraktudløb næste sommer, så det kunne tænkes, at Lyngby er interesseret i at køre en ung stopper ind fra januar. Filip Helander har også kontraktudløb i OB's forsvar næste sommer.

Tim Hartzell spillede ungdomsfodbold i Djurgården, indtil han ville prøve sig af på seniorniveau, hvor AFC Eskilstuna slog til i sommeren 2020.