Video : Tipsbladet
Rygter

Transferrokade: De vil købe Christian Eriksen

Tipsbladet er klar med torsdagens rygtebørs.

Dani Olmo fra RB Leipzig til enten Barcelona eller Manchester City
Note: Den spanske offensivspiller har været en af Bundesligaens bedste de seneste sæsoner, og nu kan et stort skifte ske denne sommer. Delegerede fra både Barcelona og Manchester City har nemlig holdt møder med Dani Olmos bagland omkring fremtidsplanerne.
Kilde: Mundo Deportivo
Sandsynlighed: Middel

Gleison Bremer fra Juventus til Manchester United
Note: Manchester United har et godt øje til den brasilianske stopper Gleison Bremer. I et forsøg på at lande en aftale med ham og Juventus kan det blive aktuelt for Manchester United at lade Mason Greenwood indgå i en byttehandel
Kilde: Gazzetta dello Sport
Sandsynlighed: Under middel

Christian Eriksen fra Manchester United til Galatasaray
Note: Rygterne har været der før, og nu blusser de op på ny. Christian Eriksen til Galatasaray. Flere tyrkiske medier skriver nu, at Galatasaray igen til sommer skulle være indstillet på at gå efter Christian Eriksen, som de ser tage over for Tanguy Ndombele, der skal tilbage til Tottenham efter sit lejeophold. Mens Christian Eriksen ligner en mand, der har fået løbepas af Manchester United, så er de angiveligt interesseret i at hente Kiernan Dewsbury-Hall i Leicester som hans afløser. Den danske stjerne har til sommer blot et år tilbage af sin aftale med Manchester United, og derfor skal der træffes nogle afgørende valg omkring fremtiden.
Kilde: Fotomac og Fanatik
Sandsynlighed: Under middel

Paulo Dybala i klubskifte
Note: Både Barcelona og Chelsea har kig på AS Romas Paulo Dybala, som de overvejer at gå efter til sommer. Flere europæiske topklubber skulle dog også være beredte på at indlede en transferkamp om den dygtige argentiner.
Kilde: Rudy Galetti
Sandsynlighed: Under middel

Idrissa Gana Gueye til Saudi-Arabien
Note: Den senegalesiske midtbanespiller har kontraktudløb til sommer og bliver med stor sandsynlighed ikke tilbudt en forlængelse af Everton. Derfor er saudiarabiske klubber begyndt at kigge på muligheden for at hente ham.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Over middel