• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Vil hente Morata tilbage til Premier League

Foto: Getty Images

Alvaro Moratas tid i Juventus kan være tæt på at lakke mod enden, og den 28-årige angriber indgår angiveligt heller ikke i Atlético Madrids planer, hvorfor der kan være lagt op til en snarlig Premier League-retur.

Af Lars Gram-Hanssen

Alvaro Morata havde absolut ikke et succesfuldt ophold i Chelsea, men nu forlyder det, at den spanske landsholdsprofil alligevel kan være på vej tilbage til engelsk fodbold. 

Således beretter det spanske medie Fichajes, at Tottenham holder skarpt øje med den 28-årige Morata, der siden september sidste år har været udlejet fra Atlético Madrid til Juventus. 

Kane kan søge væk
Ifølge Fichajes arbejder Tottenham på en strategi, der kan bringe London-klubben tilbage blandt de bedste klubber i Premier League. En status, som man har mistet i de senere år. Og det er altså blandt andet i offensiven, at Tottenham er på udkig efter forstærkninger. 

Fichajes peger på, at Harry Kane formentlig igen vil blive bedt om at blive solgt, når denne sæson er slut. Og derfor leder London-klubbens italienske sportsdirektør, Fabio Paratici, altså angiveligt efter mulige erstatninger. Tottenham har også været meldt interesseret i Fiorentina-målræven Dusan Vlahovic.

Real Madrid solgte i 2017 Alvaro Morata til Chelsea for omtrent 490 millioner kroner, men spanieren floppede i England, hvor det blot blev til 16 mål i 47 Premier League-kampe, inden han han i januar 2019 blev udlejet til Atlético Madrid.