Foto: Alamy
Rygter

Vil købe Haaland for at holde på denne træner

Tipsbladet giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold

Joshua Kimmich fra Bayern München til Arsenal
Note: I sommer hentede de Declan Rice for et rekordbeløb, men nu vil Mikel Arteta angiveligt også hente Joshua Kimmich til Arsenal for at forstærke midtbanen yderligere. I hvert fald skulle London-klubben allerede have kontaktet Bayern München i bestræbelserne på at hente den 29-årige tysker, der møder netop Arsenal i Champions Leagues kvartfinaler den 9. april. 
Sandsynlighed: Under middel 
Kilde: Football Transfers

Florian Wirtz fra Bayer Leverkusen til Liverpool eller Manchester City
Note: 
Bundesligaen kan også risikere at miste en anden stor profil til en af Premier Leagues titlebejlere. Denne gang handler det om Bayer Leverkusens tyske stjernefrø Florian Wirtz, der har tiltrukket interesse fra både Liverpool og Manchester City. Xabi Alonsos beslutning om at blive i Leverkusen kan dog overbevise Wirtz om også at blive. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: HITC

Marcos Alonso fra FC Barcelona til Atletico Madrid
Note: 
Fra en spansk gigant til en anden. Diego Simeone har udset sig en defensiv forstærkning til næste sæson, og i øjeblikket tyder alt da også på, at det lykkes ham at kapre Marcos Alonso til sommer. Atletico Madrid er allerede i "advanced talks" med den 33-årige spanier om et skifte til sommer
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Cadena Ser

Erling Haaland fra Manchester City til FC Barcelona
Note: Xavi har allerede besluttet sig at stoppe som træner i Barcelona efter indeværende sæson, men det vil den catalanske storklub angiveligt forhindre ved at hente Erling Haaland til klubben til sommer. Barcelona har nemlig store ambitioner til sommerens transfervindue, hvor den norske verdensstjerne altså er højt på ønskelisten.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo