Superliga

Larsson er utilfreds med sig selv

FC Københavns svenske midtstopper Peter Larsson indrømmer, at han ikke har levet op til forventningerne i Danmark, men hænger i for at bevise sit høje niveau.

I sommer gik Peter Larsson ud med et erklæret mål: "Jeg vil være førstevalg". Men efteråret bød kun kun på syv kampe fra start i SAS Ligaen, og det har ikke kunnet tilfredsstille den 25-årige svensker.

- Det er svært at sige, hvad der er gået skidt her i København, men jeg ved, jeg kan præstere mere. I visse kampe, synes jeg, det er gået godt, men det er for meget op og ned. Efter en god kamp skal jeg vise, at mit niveau er højt hele tiden, og det arbejder jeg på at vise, siger Peter Larsson til tipsbladet.dk, og fortsætter:

- Jeg skal køre på til træning, for jeg ved, hvilket højt niveau jeg har, og det viste jeg i Halmstad, og da jeg var med på landsholdet. Det skal jeg op på igen, siger den svenske forsvarsspiller.

Peter Larsson ser kun sig selv som centralforsvarer, hvor konkurrencen med Ulrik Laursen, Mathias "Zanka" Jørgensen og Mikael Antonsson er hård. Men svenskeren agter at vise sit værd, og sætter igen målet højt.

- Det er klart, at jeg ikke har spillet så meget, og derfor vil jeg gerne spille meget mere her i foråret. Jeg ved det bliver svært, og der er stor konkurrence, men jeg må hænge i til træning. Alt kan ske, og jeg vil vise, at det er mig, der skal spille fra start, så må chancen også komme, siger Larsson.

Den 25-årige svensker kom til FC København fra Halmstad i 2008, hvor han skrev under på en 5-årig kontrakt.