• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Københavns Martin Vingaard er positiv over dagens lodtrækning til Europa League. Marseille er en stærk modstander, men Vingaard ser muligheder for FCK.

Af Kristian Østerby Jepsen

Martin Vingaard var en af arkitekterne bag FC Københavns overbevisende sejr i Prag onsdag aften, da fynboen lagde op til Dame N'Doyes to kasser i den tjekkiske dybfryser. I dag blev FC København så parret med Marseille, og selvom der er respekt for det franske storhold, ser Vingaard også muligheder i opgørene.

- Det er selvfølgelig en svær modstander fra en stærk liga, men jeg synes, der er flere positive ting. I forhold til tidspunktet var det godt at trække et hold fra Sydeuropa frem for at skulle til Østeuropa. Franske hold vil gerne frem og spille fodbold, og det kan vi måske straffe, siger Martin Vingaard til tipsbladet.dk, og fortsætter:

- Det kunne være værre. Marseille er favorit, men med vores nuværende niveau, og den styrke vi har vist internationalt, er vi slet ikke uden chance, siger Vingaard.

Han fremhæver blandt andet franskmændenes tempo og teknik, som nogle af de ting FC København skal være opmærksomme på, og kampene vil uden tvivl styrke holdet.

- Det er vigtigt for både klubben og holdet, at vi får disse kampe. Det gør os stærkere og kan også give en fordel i forhold til den hjemlige liga, slutter Martin Vingaard.

Kampene spilles 18. og 25. februar med FC København som værter i første opgør. Skulle Vingaard og holdkammeraterne spille sig videre i Europa League, venter flere stærke udfordringer. FCK skal i næste runde møde enten Hertha Berlin eller Benfica.