• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Afviser historie om Eriksen-tjek: Det er nonsens

Foto: Getty Images

Christian Eriksen skal ikke til et afgørende lægetjek i oktober, slår spillerens agent fast.

Af Victor Risager

Christian Eriksen skal ikke til et afgørende kontroltjek på dansk jord i oktober. Det slår danskerens agent, hollandske Martin Schoots, fast over for TV 2 SPORT.

Onsdag kunne man ellers læse i den italienske sportavis La Gazzetta dello Sport, at Christian Eriksen netop skulle til en afgørende kontrol i næste måned. Her ville den danske midtbanespiller så få at vide, om han kan så småt genoptage en let træning, lød det i historien.

Men sådan hænger tingene altså ikke sammen.

- Jeg læser alle mulige spekulationer på nettet om diverse undersøgelser i næste måned. Det er nonsens. Helt simpelt er der ikke nogen tidsramme, fortæller agenten Martin Schoots til TV 2 SPORT.

Agenten tilføjer, at Eriksen nok selv skal melde ud, når der er nyt at fortælle.

29-årige Christian Eriksen faldt som bekendt om med hjerteproblemer i det danske landsholds første kamp ved sommerens EM-slutrunde. Siden har han fået indopereret en hjertestarter, men han har ikke været tilbage på grønsværen, og der er fortsat tvivl om hans situation.

Det ventes ikke, at Christian Eriksen får spilletid i efteråret. Hans italienske klub, Inter, har ikke registreret danskeren til deres kampe i Champions League, og han fremgår heller ikke i deres trup på Serie A’s officielle hjemmeside. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020