Foto: Getty Images
Serie A

Andreas Skov Olsen var vågen foran kassen i Bolognas sejr over Parma

Andreas Skov Olsen stod bag Bolognas 3-0-mål mod Parma mandag aften, der endte med 4-1.

Andreas Skov Olsen måtte i slutningen af sidste sæson høre på kritik fra Bologna-cheftræner Sinisa Mihajlovic, som pegede på, at den danske kantspiller skulle til at vågne op. Det har danskeren tilsyneladende taget til sig.

I de to seneste kampe er det blevet til godt med spilletid for Andreas Skov Olsen, og i mandagens kamp mod Parma blev det endda til en scoring fra danskerens side i Bolognas sejr på 4-1.

Læs også:Ekspert: FC Nordsjælland-komet kan koste langt over 100 millioner

Scoringen kom efter 56 minutters spil, da Soriano kom ind fra højresiden, og spillede Skov Olsen fri foran mål, hvorefter bolden blev sendt resolut i netmaskerne til 3-0. Dermed har han nu fået lavet sit første sæsonmål og mere end vågnet op.

Forinden havde førnævnte Soriano scoret både til 1-0 og 2-0 på henholdsvis et hovedstød efter hjørnespark og en situation, hvor han tog det hele i egne hænder. 

Læs også:Zlatan gjorde det onde ved Bologna og Skov Olsen

Parma fik pyntet lidt på det ved Hernani efter 67 minutter, mens Rodrigo Palacio fik lukket og slukket for det hele i første minut af overtiden med en scoring til 4-1. Herefter blev Andreas Skov Olsen taget ud og den tidligere FCK-spiller Federico Santander kom ind til de sidste minutter og nåede at sparke forbi mål, inden slutfløjt.

Parma var desuden helt uden Andreas Cornelius.

Næste opgave for Andreas Skov Olsen og Bologna er mod Benevento på søndag.

Læs også:Topscorer, mester og skuffelse: Redaktionen forudsiger Superligaen

Læs også:Straffespark redder sejr til Danmarks U21-hold mod Nordirland

Læs også:Kun få indbudte: Mundbind og afstand præger Hjulmands første træning