• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Karl Dorph Søe

Avis: Jesper Lindstrøm får stor rolle i Napoli

Foto: Getty Images

Ifølge den italienske avis Corriere Dello Sport kommer Jesper Lindstrøm til at få betydelig spilletid får de italienske mestre.

Af Karl Dorph Søe

Jesper Lindstrøm har været rygtet til talrige europæiske storklubber de seneste måneder, efter han har vist sig godt frem i den tyske Bundesliga. 

Det endte med at være de italienske mestre, Napoli, der vandt danskerens gunst, og meget tyder også på, at han kommer til at spille en fremtrædende rolle på Rudi Garcias mandskab.

Det er i hvert fald meldingen fra den store italienske sportsavis Corriere Dello Sport. 

- Lindstrøm besidder kvaliteter, skud, hastighed og alsidighed, og det ser ud til, at han kommer til at spille en større og større rolle. Især med henblik på den taktiske vision hos Napoli. Den danske midtbanespiller gjorde sin debut mod Lazio, med få træningspas bag sig, og det betyder, at Garcia tror på ham. Han er en spiller, der er klar, en landsholdsspiller med erfaring fra Champions League og Bundesligaen, skriver den italienske avis.

Det er bestemt også Jesper Lindstrøms forhåbning, at han kan få en masse græs under fødderne. Det var nemlig en af de hovedsagelige årsager til, at valget faldt på den syditalienske klub. 

- Jeg har sagt, at jeg gerne vil spille fodbold. Jeg er 23 år gammel. Jeg gider ikke sidde på bænken og ruste op. De tror på mig, og det virker til, at de kommer til at give mig en masse gode muligheder. De har givet udtryk for, at de ser mig som potentielt startellever. Nu fik de også lige solgt Lozano (Hirving, red.), som er af mine konkurrenter. Det viser også noget. Nu er det mig og Politano (Matteo, red.), der skal kæmpe om pladsen, fortæller Jesper Lindstrøm til Viaplay.

Som Lindstrøm nævner, har Napoli netop afskibet kantspilleren Hirving Lozano til PSV. Derfor tyder meget på, at det bliver italienske Matteo Politano, der bliver den 23-årige danskers største konkurrent om en plads fra start. 

Den tidligere Brøndby-stjerne har fået et enkelt indhop i Napoli-trøjen, da han kom ind  mod Lazio, som for nylig hentede danske Gustav Isaksen. Napoli tabte med 2-1. 

I skrivende stund er den tidligere Frankfurt-spiller i Finland med det danske landshold. 

Danmark møder Finland i EM-kvalifikationen i morgen aften, søndag, klokken 18.00.

Du kan se hele interviewet med Jesper Lindstrøm i videoafspilleren øverst.