• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Avis: Mourinho vil hente profil i engelsk topklub

Foto: Getty Images

José Mourinho er utilfreds med mentaliteten i AS Roma-truppen, og portugiseren vil derfor hente en midtbanegeneral, der ikke er kendt for at lægge fingrene imellem.

Af Lars Gram-Hanssen

José Mourinho lancerede et voldsomt angreb på AS Roma-spillere efter søndagens 4-3-nederlag til Juventus, hvor portugiseren anklagede sine spillere for svaghed og manglende personlighed

Og ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport er José Mourinho derfor nu gået på udkig efter 'en leder' på transfermarkedet. Ifølge avisen har Mourinho genoptaget interessen i Granit Xhaka, som portugiseren også jagtede i sommer. 

- Der er behov for en leder på midtbanen. Men først og fremmest er der brug for en leder, uanset positionen, skriver La Gazzetta dello Sport. 

I første omgang er AS Romas plan angiveligt at hente FC Portos Sergio Oliveira her i januar, for så at gå efter Granit Xhaka til sommer. Oliveira hentes på en lejeaftale, skriver La Gazzetta dello Sport.

Granit Xhaka endte i sommer med at forlænge med Arsenal, men José Mourinho vil altså alligevel forsøge at gå efter schweizeren igen til sommer. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020