• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Avis: Ronaldos indercirkel afviser planer om klubskifte

Foto: Getty Images

Ronaldos fremtid ser ud til at være i Juventus, selvom det tidligere torsdag blev påpeget, at klubben angiveligt har planer om at sælge ham med Barcelona som en af kandidaterne.

Af Oliver Okstrøm

Tanken om at se Cristiano Ronaldo og Lionel Messi på samme hold kan sikkert få øjnene helt op for de fleste fodboldtilhængere rundt om i verden. Den tanke er blevet plantet, da BBC 5-journalisten Guillem Balague kom ud med rygtet om, at Juventus var klar til at sende portugiseren videre - og en mulighed kunne være Barcelona.

Men den slags lader ikke til at have hold i virkeligheden, skriver den spanske sportsavis AS, som har været i kontakt med det som de selv kalder Ronaldos indercirkel.

Læs også:Fransk VM-vinder tager til David Beckhams klub

Her bliver der peget på, at den 33-årige stjernespiller ikke har nogen intentioner om at forlade Torino-klubben, da han jagter sin sjette Champions League, som vil være for den tredje klub, hvilket kun Clarence Seedorf har prøvet før med Ajax, Real Madrid og Milan.

Endvidere skulle de folk, som sportsavisen har været i kontakt med peget på, at Cristiano Ronaldos familie er meget glade for at være i Torino, og derfor har han ingen planer om at smutte fra Juventus til fordel for Barcelona eller nogen anden klub.

Læs også:Champions League: PSG skal bryde den italienske forbandelse

Ronaldos muligheder for at vinde Champions League blev igen i denne sæson bremset af et mindre hold, da Lyon sneg sig videre på reglen om udebanemål, og i sidste sæson var det Ajax, som slog dem ud.

Når rygterne om, at Juventus vil have Ronaldo videre til en anden klub, så skulle det angiveligt handle om at spare de lønkroner, som han får.

Ronaldo har kontrakt med Juventus frem til sommeren 2022.

Læs også:Lyon slår Juve ud: FC Midtjylland misser Champions League-seedning

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus