Video : Tipsbladet
Serie A

Avis: Skæbnedage i vente for Simon Kjær

Simon Kjærs fremtid i AC Milan vil i de kommende dage blive overvejet af klubbens ledelse, skriver italiensk avis.

Selvom Simon Kjær ikke længere er nogen vårhare, så har han stadig en stor stjerne i AC Milan og på det danske herrelandshold.

Begejstringen for 34-årige Simon Kjær blandt ledelsen og spillerne i AC Milan er også så stor, at man nu er indstillet på at overveje en længere fremtid sammen.

Det skrev mediet Calcio In Pillole søndag. Flere italienske aviser og medier har siden bragt flere detaljer på bordet, og nu forlyder det i papirudgaven af Tuttosport, at AC Milan i de kommende dage vil træffe en afgørelse over Simon Kjærs fremtid i klubben.

Her er det ifølge Tuttosport særligt med henblik på en forlængelse, ligesom blandt andre Calcio In Pillole også beskrev. Dermed kan Simon Kjær se frem til nogle skæbnesvangre dage, hvor intentionen dog i udgangspunktet er et fremtidigt samarbejde.

Simon Kjærs aftale står til at udløbe næste sommer, og tidligere på året forlød det i Italien, at AC Milan ikke havde alverdens planer med den danske forsvarsgeneral i den kommende sæson, hvorfor man ikke ville forlænge med ham.

Piben ser angiveligt ud til at have fået en anden lyd, selvom Simon Kjær ikke har haft den samme dominerende rolle efter sin korsbåndsskade for halvandet år siden.

Han bliver skånet noget mere, og i foråret spillede han i højere grad hver anden kamp, men til gengæld spillede han de mest afgørende kampe i Champions League, hvor man nåede til semifinalen mod ærkerivalerne fra Inter.

Her så danskeren dog kampen fra bænken i returopgøret. Simon Kjær har været i AC Milan siden skiftet fra Sevilla i 2020, og har noteret sig for 96 kampe ifølge Transfermarkt.