Video : Tipsbladet
Serie A

Beskyldt for betting: Vil hive journalist i retten

Der er blevet spredt rygter om tre spillere fra italiensk fodbold om, at de skulle undersøges for at bette på kampe.

Italien er for tiden ramt af en stor betting-skandale, hvor tre spillere er i gang med at blive undersøgt eller allerede er blevet det. Siden har der været spredt rygter om, at tre yderligere spillere skulle være de næste i rækken.

Det er sket via den italienske sladderjournalist Fabrizio Corona, som har peget på Stephan El Shaarawy, Nicolo Casale og Federico Gatti. Siden har den offentlige anklager i Torino dog afvist i Calcio e Finanza, at det ikke er spillere, som bliver undersøgt.

Kun Gatti er nævnt i undersøgelser, fordi han havde lånt penge til nu dømte Fagioli til at købe et luksus-ur.

De to øvrige spillere, Casale og El Shaarawy, har reageret på ved at ville lægge sag an mod journalisten. Sidstnævntes advokater Matteo Uslenghi og Federico Venturi Ferriolo har i den forbindelse udsendt et statement.

- Vi har få men klare ord. Stphan El Shaarawy har intet at gøre med gambling af nogen art. Han har aldrig placeret væddemål, og han har aldrig været interesseret i at gøre det, lyder meldingen, som fortsætter:

- Han er totalt afslappet over for totalt ubegrundede og bagvaskende anklager. Først og fremmest vil vi tage alle skridt for at beskytte vores klient. Dette er, hvad vi har at sige lige nu efter påstandene fra Fabrizio Corona til Striscia La Notizia, fortæller spillerens advokater.

Det er foruden førnævnte Fagioli også Sandro Tonali og Nicolo Zanioli, der bliver undersøgt. Læs mere om det her.