• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Blot 17-årig dansker får debut i Serie A

Foto: Getty Images

Den tidligere SønderjyskE-spiller har nu fået sine første minutter i den bedste række i Italien.

Af Oliver Okstrøm

For et år siden skiftede den nu 17-årige Julius Beck fra SønderjyskE til den italienske Serie A-klub Spezia, og søndag eftermiddag fik han sin debut i den bedste italienske række.

Det skete på udebane mod Lazio, hvor han fik de sidste ni minutter af kampen, som endte med et nederlag på 0-4 til hovedstadsklubben.

Den centrale midtbanespiller har altså skulle bruge et års tilløb på at blive klar til at hoppe ind i en af de største europæiske ligaer. I sidste sæson spillede han med på Spezias ungdomshold, hvor han fik 17 kampe og scorede ét mål i Primavera B-ligaen.

Selv var Beck ikke i tvivl om, at han for et år siden kom til en klub, som passede godt til ham.

- Spezia er en utrolig spændende klub, som har udvist stor interesse i at få mig til klubben, og det er en fed følelse, at det nu er kommet på plads, sagde han og fortsatte:

- Det er en klub, der minder meget om SønderjyskE, og som er drevet af de samme værdier, så på den måde minder det om det, jeg er vant til, og jeg glæder mig til at komme i gang dernede, lød det fra Julius Beck.

Beck var blot 16 år, da han tog ud, og det har igennem budt på mange store talenter, der er taget så tidligt ud. Blandt andet Eriksen. Se listen over en række af dem her.