Christian Eriksen fik ti minutter i Inters storsejr

Den danske midtbanestjerne fik et kort indhop i Inters sejr over Benevento.

Christian Eriksen blev skiftet ind med knap ti minutter igen i Inters storsejr over oprykkerne Benevento onsdag aften.

I startopstillingen havde Antonio Conte foretrukket Arturo Vidal, Roberto Gagliardini og Stefano Sensi på midtbanen, mens danskeren altså var henvist til bænken.

Herfra kunne han se sine holdkammerater få en fremragende start på kampen. Allerede i det første minut kunne Romelu Lukaku sparke bolden i mål fra tæt hold efter et fladt indlæg fra Achraf Hakimi.

Efter 25 minutter fordoblede Roberto Gagliardini også føringen med en kraftfuld afslutning, inden Romelu Lukaku scorede sit andet mål i kampen efter 28 minutter med en nem afslutning fra tæt hold.

Benevento fik reduceret ved Gianluca Caprari efter en slem målmandsfejl af Samir Handanovic i Inters mål, men Inter svarede hurtigt igen, og Achraf Hakimi scorede til 4-1 før pausen.

Anden halvleg bød også på mål, om end ikke lige så mange. Lautaro Martinez scorede til 5-1 efter 70 minutter med en følt afslutning fra kanten af feltet, og få minutter senere scorede Gianluca Caprari sit andet mål i kampen.

I løbet af anden halvleg blev midtbanespillerne Nicolo Barella og Marcelo Brozovic skiftet ind, før Christian Eriksen ti minutter før slutfløjtet også blev skiftet ind. Ingen af dem kunne dog øge kampens måltotal. Eriksen havde dog et godt forsøg.

5-2 blev kampens endelige resultat, og Inter tog de tre point. De har nu seks point efter to kampe.