Video : Tipsbladet
Serie A

Afviste Lindstrøms klub: Derfor sagde jeg nej

På et tidspunkt er han klar igen, fastslår Antonio Conte.

Det kører ikke helt som i sidste sæson for Napoli, hvor syditalienerne blev mestre. Siden har man også fået ny cheftræner ind i form af Rudi Garcia, som lader til at sidde på en brandvarm bænk for tiden.

I den forbindelse har der været forlydender om, at Antonio Conte har været til møde med Napoli, og i et interview med Gazzetta dello Sport forklarer han, hvorfor det ikke endte med et job for ham der.

- Jeg ved godt, at der dukkede nogle historier op, men nu føler jeg et behov for at dedikere tid til mig selv og min datter, som er ved at vokse op. Det er et livsstilsvalg. Derefter vil jeg være klar til at komme tilbage til at kæmpe. Og når jeg gør det, bliver det hårdt for alle andre, fortæller Conte.

Selv stoppede han i Tottenham i marts, hvor han fløj hjem i et Ryanair-fly, og han sætter nu ord på, hvordan han ser på sit arbejde som fodboldtræner.

- Stress er som et brændstof for mig, pres giver motivation, for når du vinder, er det endnu bedre. Der er positiv og negativ stress, for mig er det energi og ren adrenalin. Ved slutfløjt, når vi har vundet, er det glæde at dele med alle. Jeg arbejder meget hårdt for at nå de øjeblikke, siger han og fortsætter:

- Nu har jeg koblet fra for at bruge mere tid sammen med min familie og for mig selv. Jeg fortsætter med at studere, ser hvilke ændringer der er i sporten og forstår nye situationer. Når jeg vender tilbage, vil jeg være endnu mere klar til at håndtere de største udfordringer, lyder det fra Conte.

Derudover peger han på, at han en dag gerne vil træne et hold, som kommer fra at have vundet. Da han kom til Chelsea og Juventus var det efter, at begge klubber var endt på syvendepladsen.