• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Cornelius på vej videre: Vil lave en Sørloth

Foto: Getty Images

Den danske angriber Andreas Cornelius ser ud til at være et varmt navn i tyrkisk fodbold.

Af Oliver Okstrøm

Andreas Cornelius' tid i italienske Parma ser ud til at spille på sidste vers. Klubben kan ikke længere overleve i Serie A, og derfor er det tvivlsomt, at den danske angriber kommer til at fortsætte i klubben fra den berømte skinkeby.

Senest er der kommet forlydender om, at Cornelius skulle være på vej til tyrkisk fodbold, hvor Trabzonspor ville blive den tidligere FCK-stjernes næste klub. Det mener det tyrkiske medie Gazete Damga er en god mulighed.

Trabzonspor har tidligere haft stor succes med en skandinavisk angriber i form af norske Alexander Sørloth, og det er en lignende aftale, som tyrkerne nu vil lave med Atalanta, som stadig ejer Andreas Cornelius. Dengang lavede tyrkerne en lejeaftale med Crystal Palace for et relativt mindre beløb.

Danskerens kontrakt udløber først om et år, og det skulle i den forbindelse være planen, at man vil leje ham i første omgang. Det lader nu bare til, at man skal komme i gang med forhandlingerne.

I den seneste sæson har Andreas Cornelius haft meget svært ved at følge op på den forrige, hvor det blev til 12 scoringer i Serie A. I denne sæson er det kun blevet til en enkelt scoring for det hårdtplagede Parma-mandskab.

Foruden Cornelius lader det også til, at man vil hente Cornelius' holdkammerat Gervinho samt Crotones Simy Nwankwo. 

Andreas Cornelius har tidligere været en fast del af det danske landshold. Sådan er det ikke helt længere, men muligheden for at komme med til EM er der stadig. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020