Damsgaard-mål sender Sampdoria mod sejr i Serie A

Mikkel Damsgaard scorede til 1-0, da Sampdoria slog bundholdet Crotone i Serie A.

Den danske offensivspiller Mikkel Damsgaard kom lørdag på tavlen for anden gang i sæsonen i den italienske Serie A.

Damsgaard scorede det første mål, da Sampdoria på hjemmebane vandt med 3-1 over Crotone.

20-årige Damsgaard, der skiftede fra FC Nordsjælland inden sæsonen, spillede i venstre side midtbanen, indtil han blev udskiftet kort før slutfløjt.

Efter 25 minutter var han på plads ved den ene stolpe, så han fra klos hold kunne veksle Jakub Janktos servering til mål.

Jankto tegnede sig selv for målet til 2-0 ti minutter før pausen, inden Simeon Nwankwo reducerede for gæsterne på straffespark i halvlegens døende sekunder.

Den rutinerede skarpretter Fabio Quagliarella gav Sampdoria mere ro på, da han midtvejs i anden halvleg scorede til 3-1.

Sampdoria ligger efter sejren midt i tabellen med 17 point for 13 kampe, mens Crotone er sidst med seks point.