• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Derfor solgte rigmand klub til SønderjyskE-ejer

Foto: Getty Images

Der skal bruges meget mere tid på båden nu for Gabriele Volpi, der har solgt Spezia til Robert Platek.

Af Oliver Okstrøm

Torsdag kom det frem, at SønderjyskE-ejeren Robert Platek nu også kommer til at eje den italienske klub Spezia, og den tidligere ejer Gabriele Volpi ved nu godt, hvad han kommer til at bruge den ekstra fritid på.

Det fortæller han i et interview med Il Secolo XIX, hvor han også kommer ind på, at der er et par grunde til, at han solgte klubben.

- Først og fremmest bruger jeg 90 procent af tiden i Afrika, og jeg vil gerne kunne komme tilbage og slappe af på min båd - og ikke være inde på kontoret for at styre en fodboldklub, siger den italienske rigmand.

- For det andet var det en sjælden mulighed for at sælge klubben til en gruppe, som kan fortsætte det, som vi har gjort. Måske endda gøre det bedre, fortæller Volpi, der også understreger, at han ikke kommer til at købe en anden klub som eksempelvis Sampdoria eller Genoa i respekt for Spezia.

Gabriele Volpi har skabt sin formue på omkring 22 milliarder kroner på sine forretninger i primært Nigeria, hvor han er inde i både olie- og ejendomsbranchen. Derfor er han også blandt de rigeste italienere udenfor støvlelandet.

Du kan læse mere om handlen med Robert Platek her, som foruden SønderjyskE også har portugisiske Casa Pia under deres paraply.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus