• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Eriksen passer ikke til Inter: Ville få succes med Kjær i Milan

Foto: Getty Images

Både Simon Kjær og den tidligere italienske landsholdsspiller Alessio Tacchinardi passer Christian Eriksen ikke ind i Inter-træner Antonio Contes idéer.

Af Oliver Okstrøm

Christian Eriksen er stadig ikke blevet en fast del af startopstillingen i Inter, og det kunne da også godt være, at det skyldes, at han ganske enkelt ikke helt passer ind i den spillestil, som klubben har.

Det fortæller Eriksens landsholdskammerat Simon Kjær i et interview med den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport, hvor forsvarsspilleren peger på, at noget lignende er sket for ham selv tidligere i karrieren.

Læs også:Optakt: Danmark - Island

- Denne situation minder mig om, hvad jeg var ude for i Atalanta. Nogle gange er der nogle idéer og metoder fra træneren, som passer perfekt til dig - og andre gange gør de ikke, siger Kjær, som dog er overbevist om, at Eriksen ikke vil give op.

For den tidligere italienske landsholdsspiller Alessio Tacchinardi er han på linje med Simon Kjær, og han fortæller til Tuttomercatoweb, at det måske kunne være en fordel for Eriksen at blive klubkammerat med Kjær.

Læs også:Tidligere Inter-spiller: Eriksen har ikke kun problemer på banen

- Han spillede godt i Tottenham, fordi han havde de her hurtige kanter, og han passer ikke ind i Contes 3-5-2-opstilling. Hvis han tager til Milan eller Napoli, som har de samme taktiske idéer (som i Tottenham red.), så ville han i teorien kunne klare sig godt - men ikke i Inter, forklarer Tacchinardi.

Rygterne om et skifte har også været oppe og vende, ligesom der allerede i det seneste transfervindue var forskellige leje-tilbud på den danske offensivspiller. Senest har han også selv meldt ud, at tiden i Inter ikke er, hvad han havde drømt om.

Læs også:Eriksen nævnt i eventuel byttehandel med europæisk storklub

Læs også:Eriksen føler med Hjulmand: Et værre spektakel

Læs også:Christian Eriksen åbner op for januar-skifte: Ikke hvad jeg drømte om

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus