• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Fælder hård dom over Jesper Lindstrøm

Foto: Getty Images

Den italienske presse er ikke begejstret for Jesper Lindstrøms præstationen i lørdagens Serie A-kamp mellem Lecce og Napoli, hvor danskeren startede inde for første gang for de italienske mestre.

Af Lars Gram-Hanssen

Jesper Lindstrøm har fået en lidt svær start i Napoli, hvor den danske landsholdsstjerne indtil nu har fået begrænset spilletid hos de italienske mestre. 

I lørdagens udekamp mod Lecce fik Lindstrøm endelig chancen fra start, men her formåede den tidligere Brøndby-profil ikke at imponere den italienske presse. 

I La Gazzetta dello Sport fremhæves Jesper Lindstrøm som Napolis dårligste spiller i 4-0-sejren, hvor danskeren har fået karakteren 5. 

- Han er stadig ved at falde til, men han er også nødt til at bruge hovedet. I stedet for at holde sin plads ude til højre bliver han ved med at bevæge sig ind centralt. Sendte bolden i sidenettet, da han fik chancen i feltet. Det var okay, at han blev taget ud, lyder dommen fra La Gazzetta dello Sport. 

Også Tuttomercatoweb peger på Lindstrøm som en af Napolis dårligste i Lecce-kampen, hvor danskeren blev udskiftet efter 58 minutter. 

- Kom ikke ind med kraft i duellerne, og det virker til, at han endnu ikke har tilpasset sig bevægelsesmønstrene på sit nye hold. Indtrykket er, at han stadig har brug for mere tid, skriver Tutttomercatoweb, der har givet Lindstrøm karakteren 5,5. 

Virgilio Sport giver også Lindstrøm karakteren 5,5 og peger dermed på danskeren som Napolis svageste. 

- I sin første kamp fra start formåede han ikke at stråle, og han virker stadig ikke rigtig tilpasset til offensiven. Han gjorde det dog godt defensivt, hvor han hjalp Di Lorenzo, skriver Virgilio Sport. 

Den napolitanske avis Il Mattino er også hård ved Lindstrøm, idet avisen konkluderer, at det er hårdt at følge Lindstrøm, idet danskeren ikke holder sin position på kanten, men i stedet driver lidt tilfældigt rundt.