Fantastisk debut for ny Serie A-dansker

Tre danskere var på banen i kampen mellem Bologna og Lecce. Jens Odgaard kom ind fra bænken og scorede.

Den danske angriber Jens Odgaard fik en drømmedebut for den italienske fodboldklub Bologna.

Bologna vandt 4-0 hjemme over Lecce, og Odgaard kom inden anden halvleg og scorede kampens sidste mål.

På transfervinduets sidste dag skiftede Odgaard på en lejeaftale fra hollandske AZ Alkmaar for resten af sæsonen. Bologna sikrede sig en købsoption på danskeren.

I søndagens kamp kom Odgaard på banen efter en times spil, og han scorede til slutresultatet 4-0 efter 82 minutter.

Odgaard erobrede bolden på midten af banen efter en fejl i Lecces forsvar, og danskeren løb ned og sparkede sit debutmål sikkert i nettet.

Viktor Kristiansen spillede hele kampen for Bologna som venstreback, mens Patrick Dorgu kom ind for Lecce fra anden halvlegs start.