Foto: Getty Images
Serie A

Helt vildt: Juventus vil have Mæhle

De 35-dobbelte italienske mestre har efter sigende store planer med Joakim Mæhle.

I Danmark er det nok de færreste fodboldinteresserede, som ikke har fået øjnene op for Joakim Mæhles evner, når han tæsker frem og tilbage på sin position, som oftest er på venstresiden for landsholdet.

Men nu ser det også ud til, at den italienske storklub Juventus har bemærket Atalanta-danskeren. Det skriver Sky Sport Italia, som peger på, at de allerede vil tilknytte ham i det kommende januar-transfervindue.

Det skyldes en række faktorer. En af dem handler om, at Torino-klubbens cheftræner Max Allegri lader til at være indstillet på at spille med en 3-5-2-formation, hvor der altså vil være behov for at have en som Mæhle.

Dernæst er der bekymringer om Juan Cuadrados fremtid i klubben, som både handler om hans form, ligesom at han har kontraktudløb, når sæsonen slutter til sommer.

Endvidere meldes det, at den danske landsholdsspiller tjekker en række punkter af som venstreback, ligesom det bemærkes, at han også kan spille på højresiden.

I Atalanta har han i denne sæson spillet 14 kampe i Serie A, men han har blot startet inde i otte af dem med én assist til følge. For landsholdet har det længe set meget anderledes ud, og det har ikke været anderledes på det seneste, hvor han i de seneste syv kampe har lavet tre assister.

Han har kontrakt med Bergamo-klubben frem til 2025, og han skiftede til den for omkring 100 millioner kroner tilbage i januar 2021 fra belgiske Genk.

Mæhle spillede tirsdag hele kampen for Danmark i 0-0-opgøret mod Tunesien.

Senest har han også været ude og ytre sig om One Love-armbindet, hvor han kalder situationen for sindssyg og grotesk. Læs mere om det her.