Video : Tipsbladet
Serie A

- I Danmark tror de rigtig meget på ham

Både i Italien og i Danmark er der stor tro på den dynamiske venstre back Patrick Dorgu.

Danske Patrick Dorgu er i gang med en kometkarriere i Italien, hvor han sidste år bragede igennem på Lecces U19-mandskab og nu er en del af førsteholdet i Serie A.

Derudover spiller den angrebsivrige venstre back fast på det danske U21-landshold, men han er allerede en, som Kasper Hjulmand holder øje med. Det har landstræneren tidligere fortalt i forbindelse med en landsholdssamling.

Der er med andre ord rigtig meget talent og potentiale gemt i blot 19-årige Patrick Dorgu. Det ved hans træner i Lecce, Luca Gotti, også, som har talt med kollegaer i Danmark om venstrebacken.

- Jeg så hans kampe med det danske U21-landshold. Selvom han er defensivspiller, deltog han meget i det offensive spil. Jeg talte også med hans træner, og de tror rigtig meget på ham, siger Luca Gotti på en pressekonference forud for Lecces påskekamp mod AS Roma.

Patrick Dorgu leverede tre assister i den netop overståede landskampsperiode mod henholdsvis Østrig og Litauen, og det er blandt andet derfor, at han også er uhyre attraktiv ikke kun i landsholdsregi men også på større adresser.

AC Milan er for nyligt blevet kædet sammen med Patrick Dorgu, mens Bayer Leverkusen også skulle lure i kulissen. Længe har det været kendt, at engelske klubber også følger venstrebackens situation tæt.

- Det er selvfølgelig en god motivation for mig, at der er hold, der kigger på mig. Det får mig til at arbejde hårdere, så jeg kan nå det højst mulige niveau, sagde Patrick Dorgu tilbage i februar til Tipsbladet.

I samme interview lagde Patrick Dorgu dog vægt på, at han holder snuden i sporet og fokuserer på at blive bedre. I denne sæson har han spillet 25 kampe, scoret et mål og leveret en assist i 25 kampe.

Senere mandag har han mulighed for at trække Lecce-trøjen over hovedet for 26. gang i denne sæson, når AS Roma kommer på besøg. Lecce indtager en midterplacering i Serie A og skal forsøge at bygge videre på sejren fra seneste spillerunde.