• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

- Ingen har lagt mærke til, at Lukaku smuttede

Foto: Getty Images

Inter sagde i sommer farvel til klubbens cheftræner og flere af holdets helt store profiler. Alligevel er mestrene kun blevet bedre i denne sæson, lyder det nu fra Juan Sebastián Verón.

Af Lars Gram-Hanssen

Der var ikke lagt op til en god sæson, da Inter i sommer sagde farvel til Antonio Conte, Romelu Lukaku, Achraf Hakimi, mens de italienske mestre heller ikke længere kunne gøre brug af Christian Eriksen. 

Her halvvejs gennem sæsonen topper Inter dog alligevel Serie A-tabellen, og ifølge den tidligere Lazio- og Manchester United-stjerne Juan Sebastián Verón har Romelu Lukakus exit faktisk ikke haft nogen betydning for Inter. 

- De skiftede træner, men de har slet ikke mærket det. Faktisk er de endda blevet bedre. Ingen har lagt mærke til, at Lukaku smuttede, for truppen er sammentømret, og de har hentet værdifulde spillere, lyder det således, ifølge Football Italia, fra Verón, der er blevet interviewet af La Gazzetta dello Sport. 

Antonio Conte regnes for at være en træner fra den absolut øverste hylde, men ifølge Verón har Contes exit heller ikke ødelagt det store for Inter. Verón har således været imponeret over Simone Inzaghi, som argentineren spillede sammen med i Lazio.

- Han er blevet moden, og han fik den rette erfaring som Lazio-træner. Det er kompliceret at være træner for en topklub, men han får alt til at se let ud. Der vil komme svære perioder, og vi må se, hvordan Inter vil reagere. Men vi kan allerede se, at Inzaghi har tilføjet noget til Contes Inter. Mere boldbesiddelse og færre kontraangreb, lyder det således fra Verón.

Inter spiller i aften imod Juventus i den italienske Super Cup. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020