• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Inter skiftede Eriksen ud og lavede vild slutspurt mod Fiorentina

Foto: Getty Images

Det så lang tid ud til, at Inter ville få et nederlag i første runde af Serie A, men en stærk slutspurt gav dem de tre point i opgøret mod Fiorentina.

Af Oliver Okstrøm

Inter har i den seneste tid forstærket sig med blandt andet Arturo Vidal fra Inter, ligesom de også hentede den danske landsholdsspiller Christian Eriksen i januar. Alligevel så det ud til, at de ville få sig en skrækkelig start på den nye sæson mod Fiorentina.

Men sådan gik det ikke efter et bemærkelsesværdigt comeback i de sidste minutter, hvor man gik fra at være bagud med 2-3 til at komme foran med 4-3 og snuppe de tre point i deres første Serie A-kamp i denne sæson.

Læs også:Coronavirussen har fået ramt på usårlige Zlatan Ibrahimovic

Christian Eriksen selv spillede med fra start i kampen, men det blev aldrig til den helt store oplevelse fra danskeren, som blev pillet ud få minutter efter Fiorentina havde scoret til 3-2 efter 63 minutters spil.

Siden smed Antonio Conte også Vidal, Nainggolan og Alexis Sanchez på banen, og så kom der ellers gang i Inter-motoren, som først efter 87 minutter fik udlignet ved Lukaku - og to minutter efter headede D'Ambrosio bolden i nettet.

Læs også:Officielt: Inter henter Arturo Vidal i Barcelona

Foriinden var det først Kouame, der havde bragt 'Viola' foran efter tre minutters spil, mens Inter udlignede kort før pausen ved Lautaro Martinez. Efter pausen lavede Ceccherini selvmål og sendte Inter i front. 

Herefter var det Franck Ribery, der tog over med et flot assist-show til de to næste Fiorentina-mål ved Castrivelli og Chiesa, som altså viste sig af blive ligegyldige, da Inter herefter vågnede op.

Næste opgave for Inter og Christian Eriksen er mod Benevento på onsdag

Læs også:Eriksen får ny holdkammerat: Inter køber ind i Barcelona

Læs også:- Eriksen skal tage væk fra Inter, hvis det er så håbløst, som det ser ud

Læs også:Medie: Inter har tilbudt Christian Eriksen til Chelsea