Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Premier League

Medie: Inter har tilbudt Christian Eriksen til Chelsea

Inter har spurgt Chelsea, om de er interesserede i den danske landsholdsstjerne.

Den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen har ikke haft en god start på karrieren i Inter, og rygterne om midtbanestjernens fremtid har floreret i store dele af sommeren. Og de fortsætter.

Nu meddeler The Guardian således, at Inter har været i kontakt med Chelsea om Christian Eriksen, men englænderne er angiveligt ikke interesserede i at hive danskeren tilbage til Premier League.

Læs også:Discovery Networks ærgrer sig over tab af landsholdsrettigheder

Grunden til kontakten er, at Antonio Conte og Inter er ude efter Chelseas franske midtbanekriger N’Golo Kante, men da de ikke har pengene til at købe ham, har Inter i første omgang forsøgt at få en byttehandel på plads.

Inters første bud indebar Marcelo Brozovic, men det blev afvist af Chelsea. Efterfølgende spurgte italienerne, om englænderne var interesserede i Christian Eriksen - enten som et led i en byttehandel for Kante eller blot i en normal transfer - og her var svaret angiveligt også et nej.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Barcelona overvejer Arsenal-spanier

Chelsea har nemlig allerede hentet en del offensive spillere denne sommer i form af Hakim Ziyech, Timo Werner og Kai Havertz, hvorfor de ikke er ude efter yderligere forstærkninger, skriver The Guardian.

Christian Eriksen kom til Inter i januar fra Tottenham og har spillet 26 kampe med fire mål til følge for Serie A-klubben. 

Læs også:Kasper Hjulmand gør status: Der er mange ting at bygge videre på

Læs også:Hjulmand vil have mere ud af Eriksen: Skal bruge hans fantastiske hjerne

Læs også:Optimistisk Hjulmand: Jeg har masser af ideer