Joakim Mæhle scorer igen i Atalanta-sejr

For anden kamp i træk kom Joakim Mæhle på måltavlen, da Atalanta slog Sampdoria 2-0 i Serie A.

Når det ikke er Rasmus Højlund, der banker mål ind for Atalanta, er det landsmanden Joakim Mæhle.

Lørdag var landsholdsbacken for anden kamp i træk på pletten for Atalanta, der i Serie A havde besøg af Sampdoria.

Mæhle scorede til 1-0 i kampen, som endte 2-0.

Inden nordjyden begyndte at score mål, havde Rasmus Højlund nettet i fire kampe i træk for Atalanta, som med lørdagens sejr kom op på 38 point på fjerdepladsen i Serie A.

Mæhle scorede lige før pausen, da han pandede en høj bold fra hollandske Hans Hateboer i nettet.

Atalanta var i kontrol, og 12 minutter inde i anden halvleg blev det så 2-0, da Ademola Lookman med et tørt hug fordoblede hjemmeholdets føring.

Ti minutter senere blev både Joakim Mæhle og Rasmus Højlund udskiftet. Fra bænken kunne de se deres holdkammerater køre sejren i hus uden slinger i valsen.

AC Milan har ligesom Atalanta 38 point, men har spillet en kamp færre. Søndag kan både Lazio og Roma overhale Atalanta. Begge har 37 point. Lazio skal møde Fiorentina, mens Roma skal på besøg hos det suveræne tophold, Napoli.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE