Foto: Getty Images
Serie A

Kan afløse bomber: Jeg ved, de overvejer Højlund

Ifølge en italiensk journalist kan Napoli-stjernen Victor Osimhen blive erstattet af danske Rasmus Højlund til sommer.

Victor Osimhen har været en af Europas farligste angribere i denne sæson, og ifølge ESPN er Serie A-topscoreren derfor på blokken hos både Manchester United og Paris Saint-Germain. 

Og Osimhen kan blive afløst af en dansker, hvis Napoli vælger at sælge den nigerianske stjerneangriber, der angiveligt koster minimum 750 millioner kroner. Sådan lyder det i hvert fald fra den italienske journalist Raffaele Auriemma.

- Napoli nyder godt af den ekstraordinære Osimhen i øjeblikket, men der kommer nok en rigmand og byder mere end 100 millioner euro til sommer, og så kan han være væk. Napoli kigger allerede efter alternativer, og blandt de mange navne, de overvejer, finder vi et, som vi allerede er bekendt med i vores liga, nemlig Højlund fra Atalanta, som Giuntoli (Napolis sportsdirektør, red.) har kig på, lyder det, ifølge Mondo Napoli, fra Raffaele Auriemma i Italia 1-programmet 'Pressing'. 

Rasmus Højlund lagde voldsomt fra land efter nytår, hvor den 20-årige dansker scorede i Atalantas tre første Serie A-kampe i 2023. Højlund har ikke scoret i Atalantas seneste tre ligakampe, men den tidligere FC København-spiller er startet inde i Atalantas seneste fem ligakampe.