Video : Tipsbladet
Serie A

Kjær og Milan imponerer: Kun overgået af Barcelona i 1948

Simon Kjær og Milan har nu scoret mindst to mål i 16 liga-kampe i træk.

Siden Simon Kjær ankom til AC Milan i begyndelsen af 2020 har klubben oplevet at komme helt på rette spor, og i denne sæson har de kursen mod deres første mesterskab siden 2011.

Samtidig har de også været ved at indhente en helt vild rekord onsdag aften, hvor de for 16. gang i træk scorede mindst to mål i en ligakamp. Her skal man helt tilbage til 1948 for at finde en klub, der har gjort noget lignednde indenfor samme kalenderår.

Læs også:Milan slår Lazio i sidste minut og tager førsteplads

Dengang var det Barcelona, som lavede 18 kampe i træk i løbet af dét år. Da der ikke er flere ligakampe tilbage for Milan i 2020, så kommer de ikke tættere på den gamle rekord.

Den seneste kamp i Serie A for Milano-klubben endte desuden med en sejr på 3-2 over Lazio, hvor det var et straffespark fra Hakan Calhanoglu, der sikrede dem kamp nummer 16 i træk med mindst to mål.

Læs også:Inter stryger til tops uden uønsket Eriksen i truppen

Mens rekorden ikke er mulig at snuppe, så kan de i stedet glæde sig over, at de er det eneste hold i de fem største europæiske ligaer, der er ubesejrede i denne sæson, da Juventus senest tabte med 0-3 hjemme mod Fiorentina.

Endvidere er Milan på førstepladsen med ét point ned til Christian Eriksens Inter. 

Simon Kjær har selv måtte sidde ude på det seneste grundet en skade, som han fik i begyndelsen af december i Europa League-kampen mod Celtic.

Læs også:Cristiano Ronaldo undskylder til fans: Ikke godt nok

Læs også:Medie: Atalanta klar til at smide 40 millioner for tidligere Hobro-profil

Læs også:AC Milan slår rekord med lynscoring i sejr