• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Legende tordner mod storklub: De ydmygede mig

Foto: Getty Images

Leonardo Bonucci er svært skuffet over sin sidste tid i Juventus.

Af Lars Gram-Hanssen

Han har spillet over 500 kampe i Juventus-trøjen, men i øjeblikket har Leonardo Bonucci et decideret anstrengt forhold til Torino-klubben. 

Bonuccis glorværdige Juventus-karriere fik en brat afslutning i sommer, hvor den 36-årige forsvarsspiller blev sat til at træne alene, inden han på transfervinduets sidste dag skiftede til Bundesliga-klubben Union Berlin. 

Leonardo Bonucci har efterfølgende valgt at sagsøge Juventus, og i et interview med SportMediaset har veteranen nu valgt at lange ud efter både klubbens ledelse og cheftræner Massimiliano Allegri. 

 - Jeg har læst og hørt mange usande ting. Vi kan starte fra begyndelsen. Både Juventus og træneren har flere gange talt om en dato tilbage i oktober, hvor de skulle have informeret mig om situationen. Intet kunne være mindre sandt. I oktober sidste år blev jeg faktisk tilbudt en forlængelse i Juventus, siger Leonardo Bonucci. 

Ifølge Bonucci er det også usandt, at Juventus i februar skulle have fortalt ham, at han ikke længere indgik i planerne. 

- Men jeg begyndte at fornemme noget, da jeg kunne læse i aviserne, at jeg ikke længere indgik i Juventus' planer. Manna og Giuntoli (Juventus-bosser, red.) mødte derefter op ved mit hus den 13. juli og ydmygede mig, siger Bonucci. 

- For det var en ydmygelse. De fortalte mig, at jeg ikke længere ville være en del af Juventus og truppen. De sagde, at jeg kunne blive hjemme nogle dage, idet min blotte tilstedeværelse i omklædningsrummet og på banen ville hindre Juventus' udviklingsmuligheder. 

Leonardo Bonucci nåede i sin tid i Juventus at vinde det italienske mesterskab otte gange.