• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A tipsbladet.dk

Leonardo Bonucci ude i op til tre uger

Foto: Getty Images

Leonardo Bonucci skriver sig selv på listen over spillere, der må gå ud med skader i et tæt kampprogram. Meldingerne går på en pause på op mod 20 dage.

Af tipsbladet.dk

Skaderne hagler ned over klubberne i øjeblikket, hvor et ekstra tæt kampprogram skaber massivt pres på spillerne. Nu falder endnu et af de store navne så med en skade.

Det er Juventus-spilleren Leonardo Bonucci, der lørdag kunne melde, at han går glip af de kommende Nations League-dueller mod Polen og Bosnien:

Læs også:Italiensk vikar har mistet overblikket: Har ikke styr på, hvor mange der er ude

- Jeg ville gerne være på landsholdet, uanset hvad det krævede, men desværre kommer det ikke til at ske, sagde Leonardo Bonucci lørdag til RAI Sport og fortsatte:

- Jeg prøvede alt. Jeg prøvede at bide tænderne sammen i de seneste 20 dage - selv mod Lazio, hvor jeg også havde ondt. Jeg håbede, at det ville gå væk, men det gjorde det desværre ikke. Det tog derimod til, og jeg har været for hård ved min krop, melder Bonucci.

Læs også:Bekræftet: Ronaldo ude af kampen mod Barcelona og Messi

Søndag mener italienske Gazzetta dello Sport så at vide, at Leonardo Bonucci står overfor en pause på i omegnen af 20 dage. Spilleren skal undersøges i de kommende dage hjemme hos Juventus, og her skal omfanget klarlægges.

Slippet Bonucci med 20 dage, kan han være tilbage omkring den 5. december. I mellemtiden må han se kampene mod Cagliari, Benevento, Ferencvaros og Dynamo Kiev hjemme i TV'et. 

Læs også:Drømmestart for Pirlo og Juventus, da Damsgaard fik debut

Læs også:Eksperter: Juventus gambler med eksperimentet Pirlo

Læs også:Italien tog sejren mod Holland

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020