Video : Tipsbladet
Serie A

- Lindstrøm? Det er fodboldens mærkværdigheder

Jesper Lindstrøm blev købt af Napoli for et stort millionbeløb, men spilletid får danskeren ikke meget af.

Ingen mål eller assister og sølle 127 ligaminutter er det blevet til for Jesper Lindstrøm efter skiftet fra Eintracht Frankfurt til Napoli denne sommer.

Det er selvsagt ikke hvad hverken danskeren eller Napoli havde håbet på, da man indgik aftalen. Men Jesper Lindstrøm er samtidig også i hård konkurrence med Victor Osimhen, Khvicha Kvaratskhelia og Matteo Politano om klubbens offensive pladser.

Alle tre var med til at sikre Napoli det italienske mesterskab i sidste sæson, og efter sommerpausen er de fortsat med at imponere. Det har gjort situationen kompliceret for Jesper Lindstrøm.

- Lindstrøm er ikke en kantspiller, men en offensiv midtbanespiller. Han har fået begrænset med spilletid, selvom han har et stort ønske om at bevise sig. Det kan han ikke gøre udefra. Han minder meget om (Piotr) Zielinski, selvom polakken er mere en relationsspiller og har noget fantasi på den offensive midtbane, siger den tidligere Napoli-spiller Giovanni Improta til Kiss Kiss Napoli.

Jesper Lindstrøm blev købt for omkring 225 millioner kroner, og at han nærmest ikke er blevet brugt siden sin ankomst er besynderligt ifølge Gianni Improta.

- Lindstrøm? Det er fodboldens mærkværdigheder. Jeg kan selv huske, da jeg blev solgt fra Napoli, der kom en (Riccardo) Mascheroni og afløste mig, og han spillede kun 30 minutter på banen, siger italieneren, der har haft adskillige roller indenfor fodboldverdenen efter karrierens afslutning i 1984.

I weekenden måtte Jesper Lindstrøm se hele Napolis kamp mod AC Milan fra bænken. Og da der skulle skiftes ud i slutminutterne blev Alessandro Zanoli foretrukket foran danskeren.

- Jesper Lindstrøm fortsætter med at være et mystisk objekt for Rudi Garcias Napoli. Den tidligere Frankfurt-spiller fremstod ret overrasket og skuffet over sin placering på bænken, skrev mediet ArenaNapoli efter kampen og tilføjede:

- Danskeren kostede en del, og nu begynder spørgsmålet at melde sig: Hvorfor foretog Napoli så stor en investering, hvis ikke det var Garcia, der bad om det? Det var formentlig De Laurentiis' (Napolis ejer) beslutning, efter at Gabri Veiga ikke kom, skriver de.

23-årige Jesper Lindstrøm har noteret sig for fire indskiftninger i Serie A og en enkelt startplads. Ni minutter er det også blevet til mod Union Berlin i Champions League-gruppespillet.