Video : Tipsbladet
Serie A

Mæhle ude i kulden? Atalanta henter konkurrent

Atalanta har netop præsenteret en ny forstærkning i forsvaret, og ifølge flere italienske medier kan det komme til at koste dyrt for Joakim Mæhle.

I vinter blev Joakim Mæhle meldt til den italienske gigantklub Juventus, der ledte med lys og lygte efter en ny wingback. 

Rygtet stilnede i løbet af transfervinduet, og nu tyder noget på, at Mæhle forbliver Atalanta. 

Her kan nordjyden dog ikke længere vide sig sikker på en startplads. Bergamo-klubben har netop har annonceret købet af den bomstærke bosniske venstre back Sead Kolašinac. 

Det oplyser klubben på deres hjemmeside. 

Desuden siges hollandske wingback Mitchel Bakker ifølge talrige medier, blandt andre Football Italia og transferjournalisten Gianluca Di Marzio, at være et mulehår fra at kunne kalde sig Atalanta-spiller, og der bliver derfor stærk konkurrence om pladserne på siderne i bagerste kæde.

Kolašinac og Bakker kommer nok primært til at spille i venstre side, hvor hollænderen ifølge italienske medier med al sandsynligheden vil få startpladsen. 

Mæhle kan derfor komme til at konkurrere med garvede Davide Zappacosta og Hans Hateboer om pladsen på højre wingback. 

Desuden forventes det franske talent Brandon Soppy at vende tilbage fra skade i starten af sæsonen, og Gasperini har altså mange kort at spille på begge flanker. 

Joakim Mæhle har relativt fast mand i sin tid i Bergamo-klubben, hvor han kom til i 2021 fra Genk. 

Nu tyder det dog på, at han kan få kamp til stregen om startpladsen.