Video : Tipsbladet
Serie A

Hylder Isaksen: Minder om Michael Laudrup

Gustav Isaksen har vist sig så godt frem, at de selv i Spanien har bemærket ham nu.

Det er ikke gået så mange danske sportsmediers næse forbi, at Gustav Isaksen har fået scoret sit første mål for Lazio, og det er da også noget, som mange af fodboldsitesene med italiensk baggrund har bemærket.

Dog er det også noget, som det store spanske medie Marca har fået øjnene op for. 

Her er det endda sådan, at de sammenligner ham med intet mindre end den måske største danske legende nogensinde, Michael Laudrup, som også selv spillede for Lazio i begyndelsen af sin karriere.

Det er da også ham, der er den danske målscorer for Lazio, som også har haft Christian Keller og Riza Durmisi i klubben siden.

Derudover har spanierne også kigget tilbage på, hvordan han ellers har klaret sig i FC Midtjylland, inden han skiftede til den italienske hovedstadsklub.

- Isaksen har altid skilt sig ud. I en alder af 18 år var han en stjerne på ungdomsholdet og i Youth League: han scorede 17 mål og lavede syv assists, før han debuterede med førsteholdet i 2019, siger han og fortsætter:

- Sidste sæson, hans bedste siden han blev professionel, scorede han 22 mål og lavede ni assists. Fantastiske tal. På trods af sin debut på venstrekanten etablerede Isaksen sig hurtigt med en forandret fod for at forbedre den dødelige venstrefod og de tekniske færdigheder, skriver avisen.

Det er det, der får det Madrid-baserede medie til at få tankerne over på Laudrup, der spillede i Spanien mellem 1989 og 1996 for Barcelona og Real Madrid.

Efter sin første scoring for Lazio har han været ude og kalde det en stor drøm for ham. Læs mere om det her.