Video : Tipsbladet
Serie A

Medie: Oliver Christensen får fire år i Fiorentina

Lægetjekket venter i den kommende uge.

Den danske Hertha Berlin-målmand Oliver Christensen ser ud til at kunne skifte schnitzlerne ud med kilo-tunge steaks i Firenze. Fiorentina ser ud til at nærme sig den tidligere OB-spiller hastigt.

Det skriver det italienske fodboldmedie Tuttomercatoweb, som kan fortælle, at lægetjekket vil ske i Firenze i løbet af de kommende dage.

Derudover bliver der peget på, at han står til at komme på en fire-årig kontrakt med klubben.

Prisen er tidligere blevet påpeget at lande på 45 millioner kroner, mens der her bliver forklaret, at der er tale om en pris på omkring 37 millioner kroner plus bonusser, som givetvis kan få det sidste op på det andet tal.

Oliver Christensen skiftede til Hertha Berlin fra fynboerne tilbage i 2021, hvor han i den første sæson måtte tage til takke med en rolle som reservekeeper. I den anden sæson så det dog anderledes ud for ham med 21 kampe i Bundesligaen.

Det endte dog med, at hovedstadsklubben rykkede ned, og det er nu blevet til to kampe i 2. Bundesliga, som givetvis også kan blive de eneste kampe i den række for nu.

Christensen bliver desuden ikke - hvis handlen bliver gennemført - den første dansker i klubben. Tidligere har spillere som Brian Laudrup, Martin Jørgensen, Christian Nørgaard og Per Krøldrup spillet for dem

Fiorentina har efter sigende også været ude efter FC Københavns Kamil Grabara, hvor italienerne har givet dem et ultimatum. Læs mere om det her.