Video : Tipsbladet
Generelle

FCK får Grabara-ultimatum: Har dansk afløser klar

Ifølge den italienske avis Corriere Dello Sport har Fiorentina stillet de danske mestre et ultimatum, hvad angår salget af Kamil Grabara.

Kamil Grabara er for tiden genstand for meget transferspekulation. 

Den polske stjernekeeper har været sat i kraftig forbindelse med Fiorentina, der ifølge talrige italienske medier, blandt andre Gazetta Dello Sport, forhandler med FC København om et køb af den unge målvogter. 

Sportsdirektør Peter Christiansen har dog afvist, at FCK snakker med Firenze-klubben.

Nu beretter den italienske avis Corriere Dello Sport, ifølge Fiorentina-mediet ViolaNews, at FC København er blevet stillet et ultimatum. 

Fiorentina kræver angiveligt afklaring på handlen inden for de næste 2 dage, og hvis 'PC' ikke vil slippe polakken, har den italienske klub et dansk es i ærmet. 

Skulle Grabara-handlen glippe, ville de angiveligt vende blikket mod danske Oliver Christensen, der efter en brandsæson i Bundesligaen måtte tage turen ned i den andenbedste tyske række. 

'Gribben fra Kerteminde' har tidligere været sat i forbindelse med den italienske klub, og der har været meget spekulation om, hvorvidt den danske landsholdsmålmand fortsætter i Hertha Berlin efter nedrykningen. 

Oliver Christensen er desuden også blevet nævnt som en mulig afløser for Kamil Grabra, skulle den polske landsholdsmålmand forlade den danske hovedstad.

Her er også den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel blevet nævnt. Og det er måske ikke så tosset en tanke. 

Det kan du læse mere om HER.