• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Vil lave stort offer for Rasmus Højlund

Foto: Getty Images

Atalanta vil have gang i svingdøren til januar til fordel for Rasmus Højlund.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Et trecifret millionbeløb.

Det er ikke hver dag, at man ser en italiensk klub betale så meget for en spiller samtidig med, at det er en dansk en af slagsen. Men det blev Rasmus Højlund handlet for i sommer, da Atalanta købte ham for angiveligt 125 millioner kroner efter et forrygende halvår i SK Sturm Graz.

Efterårssæsonen i Italien har dog primært stået på indhop for den unge dansker, der har scoret en enkelt gang i Serie A. Både Luis Muriel og Duván Zapata er blevet foretrukket af holdets cheftræner Gian Piero Gasperini.

Begge har dog rundet 30 år, ligesom skader og svingende præstationer har bragt dem i unåde. Rasmus Højlund er fremtiden, hvilket også står klart for Atalanta, som ønsker at lave et stort offer til fordel for den 19-årige dansker.

TUTTOmercatoWEB skriver, at Atalanta ønsker at skille sig af med den colombianske duo Luis Muriel og Duván Zapata til januar, så Rasmus Højlund kan blive deres foretrukne angriber.

Lige nu har Atalanta ikke modtaget nogle konkrete tilbud på hverken Muriel eller Zapata, men ifølge det italienske medie, så er de lydhør og vil overveje enhver henvendelse.

Både Rasmus Højlund, Duván Zapata og Luis Muriel har noteret sig for en enkelt scoring hver i løbet af efteråret. Danskeren har optrådt 11 gange for Atalanta siden sommerens skifte. I samme periode er det også blevet til debut på det danske landshold.